Elke dag zien we politici discussiëren op televisie wat het beste is voor de wereld. Elke dag zien we mensen ruziën op social media over hoe slecht de ene politicus is en hoe goed de andere is, hoe slecht deze wet is, hoe goed dat beleid is en ga zo maar door. Het lijkt erop dat iedereen wel weet hoe de wereld in elkaar zit en dat daarom mensen hun leven zo moeten indelen volgens de wil van iemand anders. Het probleem hierbij is dat veel mensen vast zitten in het paradigma van de huidige politiek. Men voelt zich aangetrokken door rechts, links of midden, maar weinig mensen kiezen er niet voor om onderverdeeld te worden in politieke hokjes die alleen maar polariseren.

Daarom is het nodig een stap terug te doen en de bredere context te begrijpen van onze politieke cultuur en de menselijke natuur. Het boek VRIJHEID! van Adam Kokesh maakt dit mogelijk en biedt een alternatief voor een duurzamere samenleving.

Zoals Adam Kokesh zelf zegt:

“De wijsheid in dit boek heeft de kracht om ons menselijke potentieel te ontsluiten en een duurzame samenleving neer te zetten die gebaseerd is op vreedzaamheid, zelfbeschikking en geweldloosheid.

Jij als vrij, mooi, onafhankelijk mens hebt onvervreemdbare rechten en bent je eigen baas! Je kunt doen wat je wilt met jouw lichaam en met de opbrengsten van jouw arbeid. Alle menselijke omgang moet vrij zijn van geweld en dwang, en wij zijn vrij om naar onze rechten te leven, met respect voor de rechten van anderen. Overheden vertrouwen op dwang en geweld, maar dwang is een slap alternatief voor innerlijke overtuiging. Toen je leerde: niet slaan, niet stelen en niet doodslaan, was dat niet “tenzij je voor de regering werkt.” Overheden maken ons bang om ons te laten geloven dat wij ze nodig hebben, maar we ontgroeien het idee van overheden en laten ze achter ons.

Dit boek zal JOU de kracht geven om blijer, vrijer en gelukkiger te zijn, terwijl het je een positie geeft om mee te helpen ons lot te bepalen.”

VRIJHEID! is een kort (slechts 100 pagina’s!) en duidelijk boekje: de ultieme ‘red pill’. Het boek is gratis te verkrijgen in zowel Nederlands als Engels en in de volgende formaten:

VRIJHEID! (PDF)

FREEDOM! (PDF)

FREEDOM! (audioboek op YouTube)

FREEDOM! (audioboek MP3)

FREEDOM! (audioboek in hoofdstukken)

Voor meer formaten, ga naar thefreedomline.com. Wil je Adam Kokesh steunen in zijn strijd voor een betere wereld, koop het boek dan HIER of koop de Nederlandse versie HIER.

Advertenties