Heb je het ook helemaal gehad met de bureaucratie? Het wachten tot er in de politiek wat beslist wordt? Heb je het gevoel van machteloosheid, ook al wordt je elke dag verteld dat de democratie jouw vrijheid garandeert? Je bent niet alleen.

Dit jaar (2017) zijn er weer verkiezingen gehouden terwijl de politiek meer verdeeld lijkt dan ooit. Moeten we meer of minder samenwerken met de EU? Wat te doen met de vluchtelingencrisis? Hoe krijgen we de Nederlandse economie weer op de rails en komen we van de werkloosheid af? Politici en BN’ers praten erover alsof ze het allemaal al uitgevogeld hebben, maar elke vier jaar zijn er weer nieuwe problemen die ‘we’ moeten aanpakken en elke verkiezingen komen de partijen weer met magische slogans om de massa’s achter zich te krijgen. Om de vier jaar weer hetzelfde circus, een vicieuze cirkel.

Over de jaren is het duidelijk geworden dat de overheid voornamelijk een hulpmiddel is dat gebruikt wordt om verschillende standpunten aan de rest van Nederland op te dringen. Waar moeten de belastinginkomsten aan besteed worden? “De zorg!” roept de één. “Het sociale vangnet!” roept de ander, alsof hij of zij weet hoe 17 miljoen andere mensen het best hun leven lijden. De overheid komt met één beleid, waar iedereen zich aan moet houden.

Maar is er dan GEEN ENKEL alternatief? Zeker wel.

Het is duidelijk dat de overheid je niet kan vertellen hoe jij je leven moet lijden. Alleen jij kan dat en alleen jij weet wat het beste voor jezelf is. Met deze gedachte is deze site het leven in geroepen: wat kun jij vandaag nog doen om een vrijer mens te worden. Het doel van deze site is het verspreiden van informatie die je kan gebruiken Op Weg Naar Vrijheid. We zullen nieuwe technologieën uitlichten én dingen uit de oude doos tevoorschijn halen die hiervoor nuttig kunnen zijn. Ook zullen we recentelijke ontwikkelingen analyseren en terugkomen op de geschiedenis die invloed heeft gehad op onze individuele vrijheid.

Als je tot zover bent gekomen, hartelijk dank voor je interesse en vergeet de site niet te volgen om updates te krijgen via e-mail wanneer er een nieuw artikel is gepubliceerd!

Advertenties